Van 10 tot en met 17 oktober 2009 is het Leadership Transformation Program voor het najaar gepland. Meer en meer is er behoefte aan nieuw leiderschap. De huidige crises (economische, klimaat, voedsel, ….) geven aan dat onze huidige systemen fundamenteel dienen te veranderen. We leven met 6 miljard mensen op deze aarde, waarvan het gat tussen arm en rijk steeds groter wordt. We ontnemen steeds meer grondstoffen van de aarde en geven onvruchtbare grond en afval terug. Het leven en werken wordt steeds meer onpersoonlijker, wat leidt tot meer en meer polarisering van samenlevingen. In alle gevallen is er behoefte aan meer bewustzijn: economisch, duurzaam en cultureel bewustzijn.

De leiders van de 21e eeuw vervullen hierin een belangrijke rol. Het nieuwe leiderschap, bewust leiderschap, die bewust is van wat er gaande is, die bewust is van zijn of haar rol hier in en die in staat is om nieuwe wegen in te slaan. Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar wegen die geheel nieuw zijn. Die ervoor zorg dragen dat we echt investeren in de toekomst.
Het Wilderness Leadership Transformation Program is een programma van 12 dagen, waarin u een enorme stap gaat zetten in dit nieuwe leiderschap.

De kern van het programma bestaat uit een week lang leven in ultieme eenvoud midden in de wildernis van Zuid Afrika. Met de nabije aanwezigheid van de big-5 (leeuwen, olifanten, luipaarden, neushoorns en buffels), de pracht en vooral de kracht van de immense natuur komt u in contact met uw eigen bron van leiderschap.
Het resultaat is een diepe, blijvende en vooral intense ervaring, waarmee u in uw eigen bedrijf een fundamentele stap gaat zetten naar uw nieuwe stijl van leidinggeven. U gaat uw bedrijf nog bewuster besturen. Er ontstaat een organisatie die ook in lastige tijden duurzame resultaten boekt ten aanzien van winst, mens en aarde.
Wilt u uw stijl van leidinggeven een verdiepen of verrijken, en voelt u zich aangetrokken tot bovenstaande aanpak, neem dan contact met ons op voor een kennismakings- of intakegesprek.

Geef een reactie