Diensten

Individuele coaching

Je loopt tegen iets aan op je werk of in de persoonlijke sfeer. Je wil ergens beter in worden. Nieuwe (grote) stappen zetten in je werk of leven.

Hoe fijn is het dat je dit samen met een ervaren coach doet. Iemand met wie je vrijuit kan praten. Je leert te werken en leven wat van nature bij jou past. Met een coach zet weer die stappen, waar je blij van wordt.

Teamtraining, teamcoaching

Goed communiceren, samen­werken en pres­teren blijft lastig voor alle teams. Een teamtraining of teamcoach helpt je hierin zeker verder. Vooral wanneer je team (gedeel­telijk) nieuw is of een lastige tijd door­maakt. Je werkt aan een gezonde basis voor een open werks­feer. Samen ontwikkel of herijk je een teamvisie en zet je om in concrete team­doelen. Je leert construc­tief samen­werken ook bij conflicten, zodat je als team steeds beter wordt.

Organisatiecoaching

Organisatiecoaching laat je organisatie beter samenwerken met je klanten, medewerkers, etc. Het brengt inzicht in onder­stromen als krachten­velden en kern­waarden. Je verwerkt dit in je strategie, je organisatie en communi­catie. Hiermee ontwikkel je stevige, levendige en wendbare organisatie. Via organisatie­coaching richt je op die dingen die er echt toe doen.

Heisessie: samen even weg van kantoor

De ruimte pakken om met je team aan de slag te gaan met een thema. Door je hei­­sessie extern te laten bege­­leiden, blijft iedereen 100% gefocust op het thema. Deze ervaringsgerichte sessie zorgt voor zingeving, betrok­­kenheid en duidelijkheid. Uiteindelijk leidt dit tot krachtige en succesvolle resultaten.
Contact opnemen