Onderstromen in en om organisaties

lagen van strategieworkshops

Als organisatie heb je te maken met onderstromen. Onderstromen in je organisatie en vanuit stakeholders en maatschappij. Wanneer je merkt dat er iets speelt ergens in de organisatie, waar je maar geen zicht of grip op hebt, dan zijn dat onderstromen. Organisatie coaching helpt je verder bij organisatie onderstromen.

Onderstromen tijdens heisessies

heisessie

Je wil aan de slag met een specifiek thema. Hiervoor een dag “de hei op”  Werken aan een nieuwe visie en strategie of aan een specifiek thema. Een sessie waarbij onderstromen met bovenstromen zijn geïntegreerd. De facilitator zorgt voor een betekenisvolle heisessie met praktisch resultaten vanuit bezieling en diepgang.

Onderstromen in en om teams

succesvol team

In en om je team(s) zijn onderstromen waar je nog onvoldoende zicht op hebt. Je hebt mogelijk al diverse dingen geprobeerd. Volgens jou zit er meer potentieel in jouw team(s), dan ze tot nu toe hebben laten zien. Teamcoaching helpt je zowel bij  vraagstukken in één team als bij thema’s tussen teams.

Onderstromen in en om mensen

personal coaching | kijk jezelf in de spiegel

Je vindt het belangrijk om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je potentieel en talent meer tot hun recht laten komen. Toch is er ook iets in je wat dit allemaal tot nu toe tegenhoudt. Iets in de onderstromen, waar je nog onvoldoende bewust van bent. Waar je meer zicht op wil krijgen.