Persoonlijke leiderschap coaching

The face is the mirror of the mind,
and eyes without speaking
confess the secrets of the heart

(St. Jerome)

Wanneer persoonlijke leiderschap coaching?

Zingevend werken, van waardevolle betekenis zijn

Je wil meer zingeving (‘purpose’) in leven. Jouw talenten en jouw waarden vertalen naar toegewijde actie.  Je bent waardevolle betekenis voor anderen (privé en werk), voor de samenleving én natuurlijk ook voor jezelf.

Invloed met impact via authentiek leiderschap

Hoe meer je jezelf mag zijn en dit ook ten volle toont, des te meer invloed en impact heb je op anderen. Niet omdat je autoritair bent, maar omdat je authentiek bent. Je bent een inspiratiebron een rolmodel voor anderen zowel op het werk als thuis.

Rust en balans in je leven en op je werk

Gezond evenwicht tussen privé, werk en jezelf. Vanuit innerlijke rust dealen met de waan van de dag. Evenwichtig handelen vanuit een natuurlijke levensenergie + respect- & liefdevolle verbondenheid + innerlijke wijsheid & persoonlijk talent.

Professioneel communiceren en samenwerken

Je luistert met een open mind en hart, zodat je de ander echt begrijpt. Je communiceert door: de realiteit te vertellen met behoud van relatie; te stimuleren van eigen kunnen en intrinsiek te motiveren. In de samenwerking streef je naar 1 + 1 > 2.

Voorbeelden van vragen bij persoonlijke coaching:

Life is like riding a bicycle
To keep your balance you must keep moving

(Albert Einstein)

Wat kun je verwachten bij persoonlijke coaching?

Betekenisvol leven en werken vanuit passie

Je hebt meer in je, dan wat je tot nu toe hebt laten zien. Je leert hoe je dit verborgen talent in de praktijk brengt. Aan de andere kant wordt helder waarmee je moet stoppen, omdat het niet bijdraagt aan je welzijn, geluk en groei. Door je meer te verbinden met Jezelf, word je bewust van: wie je 'echt' bent en wat belangrijk voor je is. Hiermee ben je veel beter in staat betekenisvol te leven en te werken vanuit passie.

Johan de Kleine en authentiek leiderschap
Cultuur coaching grip op de onderstromen

Anders omgaan met  onderstromen

Onderstromen op je werk, in de privésfeer en in jezelf ga je onderzoeken. Beseffen waar je tegen vecht, wat je uitput of waar je voor wegloopt. Leren hoe je hiermee stopt, zodat je ruimte maakt voor onderstromen die je ondersteunen en energie geven. Waardoor je  in de 'flow' van het leven komt. Met meer innerlijke rust en (levens)energie ben je nu in staat om (waarden)voller te leven en te werken.

Vaardigheden leren en jezelf coachen

In de coaching ontwikkel je praktische oplossingen die je in je dagelijkse leven en werk direct kunt toepassen. Je ontwikkelt nieuw of ander gedrag, wat je eerst ervaringsgericht met je coach oefent, voordat je het in de praktijk bent. Ook leer je vaardigheden om te voorkomen dat je terugvalt in oud gedrag.  Tot slot, leer je vaardigheden om steeds beter te worden en te blijven groeien. Je bent je eigen coach geworden.

 

When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves

Viktor E. Frankl

Johan de Kleine

Personal & leadership coach

SONY DIGITAL CAMERA

Hoe hebben mensen de coaching van Johan ervaren?

Wil je graag gecoacht worden?

 1. Neem contact op met Johan. We maken een afspraak voor een telefonisch (video)gesprek.
 2. In dat (gratis) telefonische gesprek licht je jouw situatie toe en wat je behoefte is. Samen kijken we of ik je hierbij kan helpen of niet.
 3. Daarna maken we een afspraak voor een intakegesprek.
 4. In dat intakegesprek gaan we dieper op jouw vraag in. Wat is de situatie? Wat is er aan de hand? Samen komen we dan tot een opzet van het coachtraject met wederzijdse afspraken.
 5. Over coachlocatie zijn de volgende opties mogelijk:
  • Online coaching: de coachsessie gaan via videobellen, waarbij we gebruiken maken van een speciaal online coachruimte
  • Face-to-face coaching:
   • je komt langs bij mij op kantoor.
   • ik kom bij jouw op kantoor, mits je daar een geschikte coachruimte hebt.
  • Natuur coaching: De natuur is ook een fijne plek om te coachen. Vooral wanneer je vraag gaat over: meer jezelf zijn en authentiek leiderschap. Kijk ook eens naar de retraite weken die ik verzorg via www.ival.nl. Daarom is het ook mogelijk een deel van de coaching in de natuur te laten plaatsvinden.
 6. Corona/Covid-19: In alle gevallen houd ik me aan de geldende regels en richtlijnen van de overheid