Blogs

personal coaching | kijk jezelf in de spiegel

Please see me ….

Hoor je dit wel eens op je werk van je collega’s of in je team? “We worden niet serieus genomen“, “Er wordt niet naar ons geluisterd“, “We moeten iets met communicatie gaan doen….“, “Ik voel me niet gezien“

Lees verder ....
Binden en boeien van je medewerkers, maar dan anders

Binden en boeien van jouw medewerkers

Binden en boeien zijn kwaliteiten van het hart, omdat het over verbinding gaat. Het hart van de medewerkers die zich verbindt aan het hart van de organisatie. Deze harten zijn bronnen in de onderstromen, die richting geven en diepgaande verbindingen creëren. Medewerkers die zich binden aan je organisatie doen dat via hun hart. Leiders die mensen weten te boeien spreken vanuit hun hart en handelen vanuit hun hart. Als mensen zich met elkaar willen verbinden, dan leggen ze vaak hun hand op het hart. Ik heb nog nooit gezien dat iemand daarvoor een hand op zijn voorhoofd legt.

Lees verder ....
U-proces, Presence, Theorie-U

U-Proces, Presence, Theorie-U

Steeds vaker kom je voor vraagstukken te staan waarbij oplossingen uit het verleden niet meer werken. Je wordt uitgedaagd om een diepgaande verandering uit te voeren, een transitie of transformatie. Het U-proces leid je naar oplossingen die vaak totaal anders zijn dan de gewone oplossingen. Hoe ziet het “U-proces” eruit? Welke beren en valkuilen kom je tegen? Maar vooral waarvoor kun je het toepassen?

Lees verder ....
Contact opnemen