Toepasbare resultaten met bezieling

Authentiek Leiderschapsprogramma’s

Authentiek Leiderschapsprogramma’s “Rites of Passage”

zonsopkomst leiderschapsprogramma Rites of Passage

Je hebt behoefte aan nog meer verdieping in je werk en/of leven. Vragen die mogelijk bij je spelen zijn: “Hoe geef ik betekenis en zingeving aan wat ik nu doe? Hoe laat ik in míjn authentieke leiderschap zien? Wat is mijn volgende grote stap in mijn leven die ik echt nog eens wil maken? Hoe vind ik de kracht om hier ook daadwerkelijk vorm aan te geven?”

Misschien heb je al eens overwogen om hiervoor op een stilteweek te gaan in een klooster of een cursus te volgen in Nederland, wellicht een spirituele retraite.
In ieder geval ben je nog op zoek naar de juiste vorm die antwoord geeft op jouw behoefte, die een combinatie zijn van de volgende 3 vragen: Wie ben ik nu echt? Wat is de essentie van het werk wat helemaal bij mij past? En welke stappen geven hier concreet inhoud aan?
Spreekt dit je aan, meld je dan aan voor het programma van het

Instituut voor Authentiek Leiderschap:

Authentiek Leiderschap – Rites of Passage

Terug naar de bron om te gaan leven vanuit jouw kracht

Onderweg tijdens de Leiderschap training

Tijdens de Leiderschapsprogramma ga jij in Zuid-Afrika gedurende 9 dagen, waarvan we het grootste gedeelte in de ongerepte natuur doorbrengen, samen met andere deelnemers op zoek naar jouw levensopdracht. Je keert terug naar jouw bron, om daar te ontdekken wie jij werkelijk bent en wat je het liefst wilt doen en vervolgens vanuit diepe overtuiging jouw verdere leven vorm te geven.
Klik hier voor 3 filmpjes over de oorsprong en essentie van dit leiderschapsprogramma


Meer weten? Kijk op het Instituut voor Authentiek Leiderschap

Klik hier voor de directe link naar dit leiderschapsprogramma
Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking!

Johan en Ian