Je bent toe aan een nieuwe loopbaanstap. 

  • Heeft je huidige werk geen uitdaging meer en ben je toe aan echt iets anders?
  • Heb je ontslag gekregen of krijg je binnenkort ontslag, omdat je functie is vervallen of omdat je niet meer past bij het bedrijf?
  • Heb je zelf ontslag genomen, want het werk kost je veel meer dan dat het je oplevert in salaris, waardering en/of voldoening?

Is een van bovenstaande vragen van toepassing op jou, dan is een optie je te laten begeleiden door een loopbaancoach, want een dergelijke stap zetten doe je niet dagelijks. Daar komt veel bij kijken. Een loopbaancoach begeleidt je hierin.

Wellicht heb je al naar vacatures gekeken op diverse internetsites. Je hebt mensen gesproken die heel enthousiast praten over hun stap die zij al hebben gemaakt, maar die jij nog moet maken. Dat vind je best spannend, want het is een onbekend terrein voor je en je hebt vele vragen.
Vragen als: Welke keuzes moet ik maken? Welke stappen moet ik zetten naar die prachtige baan? Welke baan is dat dan?

De baan ontdekken die ligt op jou ligt te wachten om gevonden te worden
Leven en werken met passie en bezieling vanuit jouw unieke talenten.

Je krijgt inzicht, helderheid en richting wanneer je werkt vanuit het negenvelden loopbaanmodel.

Via deze aanpak werk je aan de 9 succesfactoren voor een mooie baan.  Bovendien zet je in de juiste volgorde en een passende tempo juiste stappen naar jouw nieuwe toekomst. Dit kan zowel een baan zijn bij een andere werkgever in een totaal ander werkgebied als ook een baan als ZZP-er voor je eigen bedrijf. Uitgangspunt is wat heb jij te bieden, en hoe past dit bij jou en bij de huidige (arbeids)markt.
Negenvelden loopbaanmodel

Klik hier voor een overzicht van het negenvelden loopbaanmodel

Klik hier voor praktische zaken:

Wil je meer weten of heb je interesse, vul dan het contactformulier direct in. Binnen een week heb je een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je coach. Je weet dan direct waar je aan toe bent.